EVPÚ na MSPO 2024!

EVPÚ na MSPO 2024

Dnes začala výstava MSPO a my sme pripravení ohromiť vás tým najlepším z oblasti obrannej a bezpečnostnej techniky! 🌍💪 Nájdete nás v hale H, stánok H-53.

Na MSPO prezentujeme: našu firemnú vlajkovú loď – TURRA 30 – SA, diaľkové ovládanie zbraňových systémov ARCA, diaľkovo ovládanú zbraňovú stanicu Gladius 40 a Energokontajner.

TURRA 30 – SA je najnovšia generácia diaľkovo ovládanej veže určená pre ľahké obrnené a bojové vozidlá. Jej nižšia hmotnosť poskytuje rovnakú balistickú ochranu ako predchodcovia, ale s vyššou efektivitou. Je vybavená 30 mm automatickým kanónom, protitankovým systémom SPIKE, 7,62 mm guľometom a dymovými granátmi. Nová verzia dokonca umožňuje integráciu systému situačného povedomia pre ešte väčšiu bezpečnosť.

Diaľkové ovládanie zbraňových systémov ARCA je určené na ovládanie vežového kompletu alebo monitorovacieho systému z prenosného ovládacieho kufríka prostredníctvom optického vlákna, ethernetového kábla alebo cez rádiový bezdrôtový prenos.

ARCA sa vyznačuje veľkou variabilitou použitia, či už ide o ovládanie rôznych zbraňových systémov, monitorovacích kamerových systémov, ako aj možnosťou výberu dátového prenosu.

Diaľkovo ovládaná zbraňová stanica (RCWS) Gladius 40, ideálna pre rôzne pozemné aplikácie. Môže byť inštalovaná na obrnené vozidlá alebo stacionárne platformy. Jej modulárny dizajn umožňuje integráciu rôznych zbraňových systémov vrátane guľometov kalibru 7,62 mm, 12,7 mm a granátometov kalibru 30 mm alebo 40 mm.

Posledný exponát ktorý na MSPO prezentujeme je Energokontajner. Ten vďaka pokročilej technológii zabezpečuje vysokú účinnosť konverzie energie a eliminuje potrebu dvoch rôznych typov primárneho zdroja energie. Umožňuje konverziu siete 50 Hz na 60 Hz alebo naopak a chráni pripojené zariadenia pred prepätím a nadprúdom. Je navrhnutý podľa noriem MIL a odoláva extrémnym teplotám, vibráciám a nárazom, čo ho robí ideálnym pre nasadenie v tých najnáročnejších vojenských podmienkach.

More To Explore

EVPÚ na INDUSTRY DAY 2024

S hrdosťou sme sa zúčastnili prestížneho podujatia INDUSTRY DAY na Záhorí, kde sme predstavili našu diaľkovo ovládanú vežu TURRA 30. Počas podujatia Minister obrany SR