EVPÚ na INNOTRANS 2024!

Naša spoločnosť sa v uplynulých dňoch zúčastnila prestížneho medzinárodného veľtrhu INNOTRANS 2024, ktorý sa konal v Berlíne. Veľtrh INNOTRANS je popredným svetovým podujatím v oblasti železničnej a dopravnej techniky, na ktorom sa aj tento rok predstavovali najnovšie inovácie a technologické riešenia pre modernú dopravu.

Mali sme česť byť súčasťou tejto významnej udalosti a prezentovať svoje najnovšie produkty a riešenia v oblasti železničnej dopravy a dopravnej infraštruktúry. Účasť nám priniesla nové obchodné príležitosti, vďaka ktorým sme nadviazali obchodné kontakty s potenciálnymi partnermi a zákazníkmi z celého sveta.

Na veľtrhu InnoTrans 2024 sme boli svedkami prezentácie najnovších trendov z oblasti dopravy, vrátane elektrifikácie, vodíkových technológií, digitalizácie a inteligentných dopravných systémov. Kľúčovými témami tohto ročníka veľtrhu boli:

  1. Udržateľnosť a ekologické riešenia – veľký dôraz bol kladený na inovácie v oblasti elektrifikácie.
  2. Digitalizácia a automatizácia – nové riešenia pre monitorovanie infraštruktúry a automatizáciu procesov, ktoré zvyšujú efektivitu a bezpečnosť prevádzky.
  3. Smart Mobility – inteligentné systémy riadenia dopravy, ktoré zlepšujú interakciu medzi železničnou dopravou a cestujúcimi, čím prispievajú k plynulejšej a efektívnejšej preprave.

Účasť na INNOTRANS 2024 potvrdzuje našu pozíciu medzi lídrami v oblasti inovácií pre železničnú dopravu a posúva nás bližšie k dosahovaniu našich cieľov v oblasti udržateľného rozvoja a technologického pokroku.

Sme hrdí na úspechy, ktoré sme na tomto veľtrhu dosiahli, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s novými partnermi, ktorá nám umožní ďalej rozvíjať moderné dopravné riešenia. Našu účasť na INNOTRANS hodnotíme ako veľmi úspešnú a už teraz plánujeme naše aktivity pre ďalší ročník tohto významného podujatia.

More To Explore

EVPÚ na INDUSTRY DAY 2024

S hrdosťou sme sa zúčastnili prestížneho podujatia INDUSTRY DAY na Záhorí, kde sme predstavili našu diaľkovo ovládanú vežu TURRA 30. Počas podujatia Minister obrany SR