EVPÚ na INDUSTRY DAY 2024

S hrdosťou sme sa zúčastnili prestížneho podujatia INDUSTRY DAY na Záhorí, kde sme predstavili našu diaľkovo ovládanú vežu TURRA 30.

Počas podujatia Minister obrany SR Robert Kaliňák zdôraznil, že Vojenský technický a skúšobný ústav na Záhorí je ideálnym miestom na prezentáciu schopností slovenského obranného priemyslu predstaviteľom Severoatlantickej aliancie. Zahraniční partneri a delegáti z krajín NATO mali možnosť vidieť celú škálu produkcie v oblasti nepriamej palebnej podpory, ktorá je produkovaná na slovenskom území, dynamické ukážky strelieb a statické ukážky.

Naša účasť na INDUSTRY DAY nám umožnila demonštrovať našu technologickú vyspelosť a prínos pre obranný sektor u nás i v zahraničí. Naše systémy predstavujú inovatívne riešenia, ktoré podporujú bezpečnosť a medzinárodnú spoluprácu. Tešíme sa na ďalšie príležitosti na spoluprácu a rozvoj v oblasti obranných technológií.

More To Explore

EVPÚ na INDUSTRY DAY 2024

S hrdosťou sme sa zúčastnili prestížneho podujatia INDUSTRY DAY na Záhorí, kde sme predstavili našu diaľkovo ovládanú vežu TURRA 30. Počas podujatia Minister obrany SR